VakantBanner.jpg

Sample menu:
Resort Limburg

Resort Limburg

FACILITEITEN

Op Landgoed Hommelheide van Europarcs staat ons prachtige vakwerkhuis, op een rustige kavel (805) aan een vijver.

Het huis biedt onderdak aan maximaal 13 personen in 6 slaapkamers – vier twee-persoonskamers, één éénpersoonskamer, en een drie-tot vierpersoonskamer.

Er zijn drie badkamers met toilet – een badkamer en suite bij de slaapkamer op de begane grond, met inloopdouche en toilet, een badkamer boven met douche en toilet en een tweede badkamer boven met ligbad en toilet.

Verder heeft het huis allerlei luxe voorzieningen:

Het huis en de slaapkamers zijn sfeervol ingericht. In de inbouwkast in de slaapkamer op de begane grond vindt u behalve twee garderobekasten ook een speciaal ingericht bureau-deel, te gebruiken voor uw laptop.

U kunt ook uw laptop meenemen en in de tuin internetten, want met de code die in het gastenboek staat kunt u overal draadloos internetten.

In het park vindt u zwemgelegenheid in de grote vijver en het overdekte zwembad. Er is een kinderboerderij, een grote waterglijbaan, een restaurant met terras aan het water, een supermarkt, een grand café, en een snackbar. U kunt er tennissen en midgetgolfen, en voor de echte golfer is er een negen-hole baan tegenover het park.

U kunt ook fietsen huren en excursies maken.

Klinkt u dat als muziek in de oren? Bel ons dan op onderstaand nummer, of mail ons.
 
CONTACT
06273 42661
00 33 565 365 991 (in Frankrijk)
door.mooij@gmail.com

<